U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rozema Techniek


Rozema Techniek

ook voor uw huisinstallatie

U kunt ons altijd vinden op dit adres:

De Waterkant 2, Tynaarlo

Water Ontharding.

 

Wij gebruiken filters en ontharders van het merk: ICEPURE.

 

U kent het probleem van zand, kalkresten, roest en bezinksel of sterk naar chloor ruikend leidingwater, door dit systeem te plaatsen direct na de watermeter kan u deze problemen voorkomen.
Op deze manier kunt u ook verdere schade beperken uw dure apparatuur zoals kranen, wasmachine, vaatwasser, koffieautomaat en warmwatertoestellen. U voorkomt tevens verstoppingen in bv waterleidingen en kranen.

 


Complete set waterfilters voor leidingwater
3 delig transparante filterhuizen achter elkaar gemonteerd
2 keer een Kogelkraan van 3/4" of 1"
Ophangbeugels
Filterhuissleutel

 

Set bestaat uit:
GAC koolstof waterfilter van Icepure ICP-GAC10
Koolstoffilter - Carbon blok van Icepure ICP-S-CTO10
Waterfilter voor kalk en corrosie preventie
Het waterfilter is voorzien van silicopolyfosfaat.
Silicopolyfosfaat is een stof die word gebruikt in voedingsmiddelen en is volkomen ongevaarlijk bij consumptie. Everpure gebruikt dit techniek ook in zijn filters voor koffiemachines.
Door de toevoeging van deze stof aan het water is de kans dat er kalkafzetting ontstaan gereduceerd tot een minimum.

 

Uitzonderingen zijn: een zeer hoge hardheid van het water (> 18°dH), grote waterflow of extreem hoge temperatuur. Bij situaties waar dit voorkomt is het raadzaam om een ander systeem toe te passen, of het waterfilter alleen te gebruiken voor een gedeelte van de woning of alleen voor de vaatwasser of de wasmachine.
Kalk en corrosie worden voorkomen in waterleidingen, boilers, geisers, vaatwassers, wasmachines, wastafels kranen etc,..

 

Waterfilters zijn makkelijk te vervangen. U hoeft alleen de kogelkranen dicht te draaien en de druk af te nemen. Vervolgens draait u het filterhuis open en vervangt de waterfilters

 


De eerste en enige waterfilter dat beschikt over 4 kwaliteit certificaten.
De Icepure waterfilters zijn speciaal ontworpen om een betaalbare vervangende filter op de markt te brengen met maar liefst 4 kwaliteit certificaten.
Geen enkele alternatieve filter heeft 4 kwaliteit certificaten.