U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rozema Techniek


Rozema Techniek

ook voor uw huisinstallatie

U kunt ons altijd vinden op dit adres:

De Waterkant 2, Tynaarlo

Remeha Tzerra serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe standaard in kwaliteit

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra is extreem klein, en groot in prestaties.

Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden, tegen een scherpe prijs.

 

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn 3 Tzerra uitvoeringen, in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

 

Bijna overal te plaatsen

Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is.

De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

 

Anders en beter

Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanner de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de ISense of de QSense thermostaat. 

 

 

Perfect geregeld met Remeha ISense QSense of eTwist

De slimme Remeha ISense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel.

De ISense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden via handige, gebruiksvriendelijke scrolmenu's

Er is ook een kleinere Remeha QSense-thermostaat, die u handmatig kunt bedienen. zowel ISense als QSense krijgen via Open Therm Smart Power stroom van de Tzerra, en hebben dus geen batterijen nodig.

 

De Remeha eTwist is een moderne slimme thermostaat die de mogelijkheid heeft om verbinding te maken met uw smartphone, waardoor u met uw smartphone uw ketel kunt bedienen.

 

Voor meer informatie over de bijbehorende thermostaten zoals de ISense, QSense, en de eTwist kunt u natuurlijk altijd kijken op de website van Remeha: Remeha Thermostaten.